Live muziek

“Wat heb ik weer fijn samengewerkt met Marcel, echt een aanvulling om bij het afscheid van een dierbare naar muziek van Marcel te luisteren, niks was teveel, alles was mogelijk.”

 

Martino van Zoeren, Uitvaartverzorger

Hoe je afscheid kunt nemen van een dierbare, is belangrijk. Om je verdriet op dat moment een plek te kunnen geven, maar ook voor je verwerking later. Tijdens een uitvaart worden vaak dierbare herinneringen gedeeld, herkenbare verhalen verteld en klinkt muziek die op diverse manieren veel betekend heeft; voor zowel de herinnerde als de nabestaanden.

Ik heb in de loop van de jaren ervaren hoeveel troost een lied kan geven. Het roept een bepaalde herinnering op, de tekst doet recht aan iemand of het geeft ruimte aan verdriet, rouw en verwerking.

Als musicus heb ik eerder mogen spelen op uitvaarten en andere bijeenkomsten. Ik ervaar dit als een bijzondere, verantwoordelijke taak. En ik ben hier graag beschikbaar voor.

Als muzikant kan ik op diverse manieren betrokken zijn bij een uitvaart of andere bijeenkomst. Een live uitvoering van een lied brengt het dichter en directer bij de mensen. Denk bijvoorbeeld aan:

– het begeleiden van de samenzang
– het spelen / zingen van liederen die nabestaanden wensen

Voorop staat een bijdrage volgens jouw wensen; een bijdrage die je afscheid dient met de grote kracht van muziek!

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.